Sleepless

Nu ska det bli dags för sömn men sitter i telefon med Tati. Skolan i USA krånglar lite för henne men nu är det ju så nära att det vore dumt att lägga sig. Jag vet att hon kommer att komma in, jag bara vet det. Skyll på min positiva inställning eller att jag är naiv, men jag har en så stor känsla av att hon kommer in!

Nu blir det tv och sen ska jag sova, på riktigt!

Puss puss och god natt!

Storytelling

Jahaja, då var dagens arbete avklarat. Skönt att komma hem igen.
Tänkte faktiskt ta och sova en stund nu innan Saga ska komma och hälsa på mig.
Ser verkligen fram emot att träffa henne igen.

I övrigt så känns det fint. Jag håller mig positiv. Eleverna till trots.
De är fina snälla kids men det känns som att när de ser på mig, ja då ser de någon som är 40 år och bitter. Haha. Helt sjukt. Men jag tror å andra sidan kanske inte att de inser att jag är närmare dem i ålder än många lärare. Inte för att jag bryr mig. Men det är bra att vara hård. Så kan vi bli kompisar sen!

Nej, nu soffa + Pushing Daisys + sömn. Ja!

Puss.

Back

Nu är jag hemma igen efter ett par timmar shopping.
Fick mig ett par nya löparskor, ett madrassförvaringsfodral, en ny handduk och rengöringsmedel. Så okej, inte världens kanske roligaste shopping. Men en stor tröst är ju att skorna är rosa. Gillade färgen och de var superbekväma. Så nu finns det inga hinder för mig att träna på allvar!

Dock så är jag riktigt trött just nu. Kanske är det åldern, kanske är det bara att jag sovit så oroligt de senaste nätterna, vet inte riktigt. Men en sak är säkert, jag får inte lägga mig nu! Blev lite sugen på att gå ut ikväll också. Träffade Tati på Ikea och jag vet ju hur galet kul vi skulle ha om vi gick ut. Det var verkligen evigheter sedan jag var på krogen.
Men tänkte börja jobba halv 9 imorgon, betyder att jag måste upp senast 8... lyyyycka till! Haha.

Nu ska jag rota igenom min kyl och se vad det ska bli för rolig middag idag.

Puss och kram på er så länge.

Grått

Jag förstår verkligen inte varför det ska vara så grått och kallt ute. Är det höst snart? Jag vill inte ens tänka på det. Nu är det kanske inte så kallt, men det ser kallt ut om man bara kollar ut genom fönstret. Hu.

But I aint gonna let me get affected by it.

Ska man kanske glida iväg till Ikea nu och handla lite? Bäst att passa på. Fast det blir nog fint. Träffa gamla vänner som man tycker extra mycket om. Ja det blir bra.

Puss.

Ännu en seger!

Tjohopp, så är man hemma igen. Kvällen var helt perfekt med gott sällskap och god mat. Tack Nina! Och så kollade jag lotto-dragningen och än en gång vann jag! Det här är helt sinnessjukt! Att tänka positivt is the shit! Ska aldrig lägga ner det alltså.

Det kanske inte blir en drömvinst men flera bäckar små eller hur är det man brukar säga?

Nu blir det att Facebook:a ett tag sen i säng. Imorgon ska jag försöka ta mig upp hyfsat tidigt och dra iväg på Ikea och köpa nya sänglådor. Sen ska jag styra upp mitt kontor!

God natt to you all! Puss.

Sunny days

Jahapp, så hade man gått upp dårå. Är jättetrött. Vaknade första gången runt åttasnåret. Då var jag pigg men sa till mig själv "det är ju helg, skärpning" och somnade om. Nu när jag gick upp så är det första jag möts av sol. Det kommer bli lite ångest att vara inomhus idag, det kan jag ju konstatera direkt.

Nu ska jag försöka slå ihop någon form av lunch med det som finns hemma (nej det är inte tomt på något sätt, men fantasin är inte alltid vad den brukar va) och sen bege mig iväg.

Oh, btw, visst är det lustigt när man tror att folk är ute ur ens liv och poff, så är de tillbaka. THE SECRET!

"Fall in love with money. Most people do not love money,
because they always feel that they don't have enough of it."

"Remind yourself everyday that you are a money magnet,
and ask yourself often during the day, am I attracting
money now or pushing it away with my thoughts?"


Puss och Kram

 


And now?

Jag känner mig ganska sömnig, klockan är 21.30 och jag är trött. Det är bara tragiskt!
När blev man såhär gammal?

Har suttit och läst serier fram och tillbaka ikväll och hittade en jag inte sett tidigare.
Denna går ut till mitt ex:
http://www.explosm.net/comics/331/

Imorgon blir det en grym heldag med Nina. Dansmatta, mat, film och allt som kan tänkas finnas omkring Spånga.

Guten Nacht!

äntligen helg!!!

Sådärja, nu har man jobbat färdigt för den här veckan. Underbart!
Imorgon blir det häng med Nina i Spånga.

Ett litet tips till alla också:
http://www.thesecret.tv/

Ballongskalle

God morgon kära vänner.
Jag är helt helt helt utmattad idag. Det kan omöjligt vara hälsosamt alltså. Förstår verkligen inte varför men de känns som att jag blivit snuvig och tung i huvudet.
Sen att dagen ser lite grå och trist ut, ja de hade ju kunnat vara bättre. Men I'll stay positive, ingen idé att börja deppa nu. Ska klä på mig, plocka ihop lite och sen gå till jobbet. Ska nog se att de här också blir en bra dag!

Vi hörs senare söta fina du.

Puss.

Tjockisprogrammens värld

Det kan omöjligt bara vara jag som gillar tjockisprogram alltså. 500-kilos kliniken, Du är vad du äter, The biggest looser etc etc. Det är helt fantastiskt. Själv så har jag ju gått upp gigantiskt mycket i vikt de senaste åren men sen jul har jag rasat ungefär 18 kilo, utan att egentligen göra något speciellt.
Men jag mår bättre och känner mig starkare.

Jag hade gått ner ungefär 6 kilo i april från min maxvikt och sen i sommar, ja då bara rasade kilonen av mig. För mig handlar det inte om att man måste vara pinnsmal men jag vill inte ha ont i mina leder, vara trött och sakna energi och vara supergrinig, vilket jag var när jag bar på all extravikt.
Jag har satt min målvikt ungefär 15 kilo viktnedgång från dagens läge. Då kan jag ha alla kläder jag bar för 2 år sedan och dessutom må bra. Mer vill jag faktiskt inte gå ner. Jag är bara ute efter att vara hälsosam, inte att hetsa med att räkna kalorier eller kolhydrater etc etc.

Imorgon ska jag hämta ut mitt gymkort som mitt jobb subventionerat till oss anställda. Sen blir det träning iaf minst en gång i veckan. Men jag ska försöka ta mig iväg 3 gånger i början iaf. Längtar faktiskt.

Provade ett par byxor som jag kunde ha när jag var som "smalast" för 2-3 år sedan, det var 10 centimeter kvar för att kunna stänga men jag kunde faktiskt få dem över rumpan. Det var en kick i sig. Tänk att kunna stänga dem utan att de känns tighta eller ger fula valkar.
Jag köpte ett par ganska dyra jeans i somras som var för små för att ha ett mål, dessa gick på mig för ett par veckor sedan, nu är de nästan för stora. Love it!

Tänk vad lite positiv attityd kan göra med en.

Puss på er, nu blir det Du är vad du äter!


I väntan på...

Sitter på jobbet nu. Första lektionen är 12.30 så fördriver tiden lite. Och nej, jag slappar inte, har hunnit med en hel del faktiskt så känner mig stolt. Men tyvärr så var inte chefen inne nu så jag kunde få en påskrift, men det tar jag senare under dagen istället.

Jag är så sjukt trött. Har sovit ganska oroligt i natt tror jag. Vet faktiskt inte varför. Men snart är det helg igen så det är bara att blicka framåt. Kan ta igen mig då. Kommer ha lektion till 14.05 imorgon så kanske kan komma mig hem vid 15. Vore sweet alltså. Måste tvätta också. Snark. Brukade verkligen gilla att göra det förut men nu känns det mest jobbigt om jag ska vara ärlig. Men när det börjar ta slut på rena kläder har man inget val. + Att jag inte vill ligga i samma sängkläder en vecka till. Fy.

Workie work

Precis påväg in i duschen innan jag ska rusa iväg mot jobbet. Blir långdag idag men det är helt okej.
Lever fortfarande på mitt trevliga besök från igår. Underbara människor!

Idag ska jag följa med först på en datalektion och sedan klasstid för att avsluta med engelska. Det kommer bli bra känner jag. Kidsen är nog lite rädda för mig. Känns stabilt. Haha.

Nu måste jag lägga på ett kol här.
Skriver senare.

Puss puss puss

Lotteri

Åh, jag vet, ni kommer tycka jag är ganska töntig nu men jag vann på lotto idag igen. Vann på joker i lördags och lördagen innan det vann jag också på lotto. Jag tror att det har att göra med min attityd till saker och ting, The Secret är inte så tokigt! Tänk positivt, gör plats för det positiva och våga leva. Underbart!

Se filmen, läs boken, ta tag i era liv. Det är det värt!

PUSS

Morgon yet again

Det känns som att jag blivit överkörd av ett tåg. Det är något som inte står helt rätt till. Det känns som att panikångesten inte är långt borta idag. Gud, hatar verkligen den känslan. Som att det finns någonting inuti mig som kroppen bara vill stöta bort, långt ifrån mig.

Igår är ett kapitel för sig. Jag känner fortfarande sorg över att jag och mitt ex inte kunde dra jämnt men kan inte påverka det. Vi står på varsin sida. Och väljer han att kalla mig för barnrumpa, fine. Det får helt stå för honom.

Det sista jag gjorde innan jag gick och la mig var att skriva till en person på Facebook. Jag hoppas verkligen att han svarar. Det är någon jag saknat enormt mycket under ett par år men jag förstår om han inte känner för att ha kontakt med mig mer. Allt är valfritt, vi lever ju i Sverige.

Men nu ska jag bege mig till jobbet. Och sen kommer la familia till mig. Underbara människor. <3

Puss och kram på er.

Sista ordet

...för ikväll.

Har haft en jättetrevlig kväll med min underbara vän Tati som tittade förbi efter jobbet. Underbara Tati. Få personer kan lyfta en kväll som henne.

Nu måste jag glida mot sängen och sova ett par timmar innan man ska upp och jobba igen. Känns riktigt bra att gå till jobbet. Kanske för att jag har världens bästa kollegor?

God natt på er som kanske läser detta.

Puss

Back in the game!

Okej, det var en hel evighet sen jag skrev på min blogg men efter ett par turer med blogg.se så har jag åter fått igång mitt konto. (Stort tack till tjejen som hjälpte mig!)

Okej, så detta är min nuvarande livssituation.
Jag arbetar på en gymnasieskola, har precis flyttat till en bostadsrätt och min hund har flyttat upp till norrland. Jag är singel, yet again, efter två och ett halvt år.

Precis just nu så är jag lite arg, mest besviken, över att jag blev tvungen att bryta rakt av med mitt ex men hade inget val. Vi delar inte samma åsikter och det här var incidenten som fick bägaren att rinna över.

För ett par dagar sen var det en annan person som jag bröt kontakten med, eftersom han fick ett utbrott på mig och bestämde sig för att kasta allt jag sagt t honom rakt i ansiktet. Så gör inte en bra kompis. No sir.

Efter ett par år med negativa tankar har jag nu tänkt om, bestämt mig för att leva fullt ut. Varför behålla vänner som inte egentligen är riktiga vänner? Varför älta saker som hände långt tillbaka i tiden? Nej, det är inte det liv jag vill leva.

För ett par veckor sedan låg jag ganska sjuk i svininfluensan, vilket ändå förde med sig vissa positiva tankar. Jag hade en av mina värsta livskriser men såg det som något väldigt hälsosamt att genomleva. Inte alls negativt.

Detta är vad jag konstaterade:

1. Jag ska inte lägga ner energi på att älta saker, det är inte värt den tiden
2. Vänner som inte är ärliga eller trogna är inga bra vänner, så hej då
3. De vänner som alltid funnits där ska ha ett stort tack, de betyder allt för mig
4. Jag ska göra saker som jag tycker om, inte vad någon annan anser att jag ska göra
5. Uppskatta de små sakerna här i livet, man vet aldrig när det är över

Nåväl, allt idag har inte varit pest. Fick reda på att en av killarna som var med när jag blev utnyttjad för ett par år sen ramlade ihop och dog idag, 28 år gammal. Jag tror på karma så jag antar att han fick vad han förtjänade. Sen att han dog, det var kanske lite väl extremt. Jag sörjer inte. Vet inte, är jag elak som säger det? Jaja, jag är ärlig iaf.

Ska försöka skriva mer frekvent här, sådär minst en gång per dag iaf.
Puss puss