förvirrad

Om man inte vill något, varför säga att man vill och sen bara köra över det? Då är det väl lika bra att man säger "nej, jag har ingen lust, kanske en annan kväll, men inte just nu"? Eller är det för mycket begärt?
Jag vet inte, kanske jag som är för krävande. Men ärlighet uppskattas faktiskt... i det långa loppet.

vinden har vänt

Okej, mycket kan ändras på mindre än en vecka. Var ska jag börja?
På söndagskvällen kände jag mig sjukt deprimerad efter att ha skrivit blogg så beger mig till stan för att möta upp med Lovisa och ta en öl eller två. Slutar med en helnatt, full som en kastrull, kommer jag hem vid 5 på morgonen, för att gå upp vid 8 och gå till jobbet. Vaknar på morgonen och inser att jag gjort något innan jag somnat och får lite ångest men med goda vänners hjälp så ordnade det sig. På kvällen hör Thomas av sig, åker hem till honom och snackar. Det såg verkligen inte bra ut men så berättade jag för honom om att jag tidigare hade tänkt på att jag hade velat prova att bo ihop, då gör han en helomvändning och vips, så är vi tillsammans igen. Vi hämtar lite av mina saker på tisdagskvällen och jag har varit här sen dess (hos Thomas alltså, eller hos "oss") vilket känns sjukt men bra. Vi är kanske lite konstiga men det känns riktigt bra. Vi är snälla mot varandra och det är mysigt så jag trivs.

Nu vet ni vad som händer i mitt liv igen, kommentera gärna, jag förstår att det måste verka sjukt skumt men ja, så kan det kanske vara? Haha. Huvudsaken är väl att man är lycklig och med den människa man älskar?

Puss Puss

död

Man ska inte ta till så starka ord, jag vet, men det är så jag känner mig. Död. Allt vändes upp och ner i mitt liv när jag hoppades på att det bara skulle bli bättre och bättre och det gör så sjukt ont i mig. Att någon man älskar gör slut för en så fånig grej som en diskussion över ett SL-kort, ja, jag kan inte riktigt förklara det.
Jag har inte varit ledsen, inte fällt en tår. Jag har varit arg. Jag är arg. Men framför allt så har jag så ont i mitt hjärta att jag bara vill dö. Om bara tårarna kunde komma, så att allt kunde släppa, men inte då, nej nej, det ska göra lite extra ont.

Igår när jag skulle äta lunch var han i personalmatsalen och han gick fram och rörde mig över ryggen för att hälsa och det gjorde verkligen så ont. Jag klarar inte av att se honom och desto mindre att han ens rör vid mig. För jag vill ju inte ha det såhär, jag vill ju att det ska vara vi. Ågud, det är faktiskt det enda jag vill.

Jag har mer eller mindre inte fått en blund sedan i torsdag, det enda jag vill är att sova, att somna in, att kanske inte behöva vakna upp igen. Så känns det. För även om vi är så olika, även om vi bråka och även om vi inte har något som helst gemensamt så är det den enda person jag verkligen vill ha nära - just nu, kanske även i ett längre perspektiv.

I mitt huvud cirkulerar endast tankar kring vad jag hade kunnat göra annorlunda, vad jag måste ändra för att ställa saker och ting tillrätta igen. Samtidigt så känns det verkligen som han har bestämt sig. Det kan inte bli vi.
Han lovade mig att vi skulle snacka igen om 2 veckor och ha en paus från varandra under den tiden så jag vet inte om jag kanske har ändrat min tankejargong tills dess. Jag hoppas det. Men jag önskar även att han på något sätt har insett hur han känner för mig, och är villig att ge mig en sista riktig chans.

När jag var hemma i Ammarnäs så spenderade jag en vecka till att tänka igenom hur jag kände och hur jag ville ha det. Då funderade jag starkt på att han kanske var "den rätte" ändå, för så kär som jag är i honom, det känns som att jag aldrig kommer bli det igen. Jag funderade på att fråga honom om han ville prova att bo tillsammans  och att kanske våga börja planera ett och annat men det blev ju som det blev. Ingenting.

Fy fan vad jag hatar att det gör så ont!!!
Jag pallar snart inte mer.
Har druckit alkohol varje dag sedan jag kom hem från Norrland och kommer så fortsätta känns det som. Bedöva smärtan.

Det är tur att jag har de vänner jag har. Bra vänner som finns där för mig. Jag kanske kommer komma tillbaka till liv tack vare dem.


Ammarnäs och helgens festande

Okej, jag har varit hemma. Här kommer en snabb sammanfattning:

Fredag - tog flyget t Arvidsjaur, satt i Sorsele och väntade på min mor och åkte sedan hem.
Lördag - PALTMIDDAG! + Ost ost ost.
Söndag - Trollhängna = stugan. Försökte pimpla lite men utan resultat.
Måndag - Hemmahäng. Tv - vila - äta. Bra saker.
Tisdag - morgonpimpling där vi lyckades fånga 2 rödingar.
Onsdag - STORM och SNÖKAOS. Jävla orkanvindar.
Torsdag - hopp och förtvivlan var våran hem av då några vi kände var borta på fjället. Riksnyhet dock. + De kom hem oskadda på kvällen. Bra det.
Fredag - upp mitt i natten och åka till Storuman för att ta flyget.
HEMMA.

Thomas kom förbi, vi sov. Sen städade jag. Sen matlagning då Saga och Mattsson skulle komma förbi efter jobbet och käka. Slutade med att vi till slut tog oss ut och ner till Gamla stan. Mötte upp med Lovis, Bärkis, Maja och Carro. Träffade trevliga Christian som hade lite lagom med självdistans. Kul kille. Åkte hem.

Lördag - Sov rätt länge lagom bakis (usch) och gick sedan upp, led lite och väntade in mina gäster. Folk kom och hängde. Rorre och Anders tittade också förbi vilket var det roligaste... eller kanske Lovisas bibel får ta den platsen, svårt. Vi drog ut, skulle möta upp alla på Snaps men kom inte in för att de inte trodde på att Saga var 26 så vi fick dra till bar 54. Alla kom iaf dit och det var rätt trevligt. Rodnei dansade som en jag vet inte vad. Grymt bra. Fofo var bara äcklig. Juckar han en gång mer mot mitt ben slår jag fan in näsan på honom...
Alla drog utom jag, Saga och Roddan. Sen åkte jag och Saga t Max, käkade och snackade.

Söndag - När jag väl kom hem med nattbussen mådde jag prima och trodde inte jag var så full men när jag sedan började borsta tänderna så kom allt på en gång. Jävla Max, vill aldrig mer äta där tror jag. Sen kom Thomas, han sov jag kunde inte pga fyllan men sen när han dragit så gick jag upp och mådde inte dåligt alls. Bara uttråkad eftersom jag var ensam så ringde upp Rorre i en och en halv timme. Snackade massa skit.
Sen på kvällen kom Lovisa förbi och blev kvar till nästan midnatt, much longer än vad någon av oss hade tänkt tror jag.
satte mig vid datorn och blev lite besviken.
Gick och la mig.

Måndag - alltså idag. Gick upp 10.30, sjukt trött och började tvätta. Kollade på 5 Desperate Housewifes-avsnitt och satt vid internet. Snackade lite i telefon... och ja, nu är vi alltså här. Suck.

Ja idag mailade jag med Nina förresten, jag vill också vara i Japan, fusk!

Adios, ska försöka skriva lite oftare. Puss.