Jimmy

Jimmy Eat World har blivit min nya livsflykt, även om det är något "gammalt" men jag återupptäckte det nyligen. Och ja, jag vet att det är sjukt SJUKT mesigt att lyssna på det, skit samma, bra är det.

Kvällen är snart över, sitter och snackar lite på msn och kollar diverse internetcommunities. Jättekul... Haha.

Fy, inget långt inlägg men snälla, kan ni inte ge lite requests över vad ni vill läsa om?

Puss!

inläggens inlägg

Ja, inte blir det mycket bloggande för min del nuförtiden. Det är ett som är säkert!
Så det känns som att nu, ja nu är det dags för en liten uppdatering.

1. Jag är kvar på misären, dvs jobbet.
2. Jag bor i Sundbyberg för tillfället, hos Thomas.
3. Jag är allmänt less på mitt liv här.
4. Jag vill ut och resa, vilket kanske blir av i höst om jag har tur.
5. För det mesta, 99% av all tid, är jag på dåligt humör.
6. Jag vill hem...

Konstigt det där, jag har hela mitt liv kämpat för att komma ifrån Ammarnäs och nu så längtar jag dit med jämna mellanrum. Det är som att det är något jag behöver. Vet dock inte riktigt vad det är, det kan jag inte sätta fingret på, men något är det.

Just nu sitter jag och lyssnar på Jimmy Eat World och tänker på det förflutna. Det finns många människor som man försummat, många som utan anledning försvunnit från mitt liv. Människor som man saknar. Ågud vad jag skulle önska att saker och ting blivit annorlunda, att man hade hållt ihop istället för att tappa kontakten. Mest saknar jag Chrille. Chrille och Jeni var mitt Umeå under en lång period i kombination med min fina Elin. Åh, ni fick mig att orka härda ut. Ni var de bästa jag hade, nu har jag ingen kontakt med varken Jeni eller Chrille och mycket mycket liten kontakt med Elin. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill ha tillbaka mitt 2003. Sommaren 2003, då livet lekte. Eller okej, det gjorde det kanske inte alltid men jo, mycket av den tiden var bra. Den sommaren, då var mitt hjärta fortfarande varmt. Jon till trots.

Nu ska jag sova. Natt.