kärlekskrank

Idag har jag spenderat hela dagen till sängs. Min enda lediga dag denna vecka och jag är sjuk. Jättekul. Verkligen. I morse, när Thomas skulle åka till jobbet så var jag så nära att be honom sjuka sig för att vi skulle få umgås men valde att inget säga. Så han åkte till jobbet och hann vara där sisådär en 20 min innan han fick åka hem för att han var på väg att svimma. Efter en timme så kom han hit igen och så sov vi gott. Jag med min hals och min feberfrossa och han med sitt illamående typ. Killen är ju lätt gravid! Haha.

Igår kväll så klippte Annika Thomas också. Han blev så fin! Speciellt om man drog luggen åt sidan...mmm.
Fast i mina ögon är han alltid fin. Iaf när han sover.

Usch, jag låter som en sån som jag skulle bli tokig på! Jag måste sluta vara så förälskad tror jag, nu har det ändå gått ett par månader. LET GO! Haha.

Men nu vankas ett avsnitt av Veronica Mars och sen ska jag duscha och sova. Härliga tider.
Imorgon ska jag upp 5.30 för att hinna till det där jävla terrormötet. Jag är så less. Suck.

Puss, hej på er.

FLÅT!

Jag vet inte vad det är med mig men jag har alltså inte skrivit ett inlägg här på mer än en vecka så det finns en hel del att gå igenom... let's begin.

Okej, förra helgen hade vi besök i kaninkulan (the rabbithole) av Cristofer och Johannes från Göteborg. Två gubbgoa goa gubbar som delade på en och annan gubbe, ett par goa gubbar.... 
Jag storknar av skratt.

De hade kommit upp för att gå på Hope Con.  men det hanns såklart med så mycket annat... bland annat en monsterfylla för en av gossarna (förlåt!) men hey, är man i Sthlm så får man roa sig!

Efter spelningen på lördagen, som förövrigt var sjukt kul att gå på, så skulle vi ta oss på fest till en av Thomas vänner. Först irrade vi i nästan en timme i snöyra och väl där så stannade vi i 35 minuter... det var ungefär 35 minuter för mycket... Under tiden vi var där hann vi med alla de där momenten man hoppas på att slippa på en fest med människor över 14 år... (eller nej, inte ens då kan det vara så lågt) det var brottning, krossat glas, diskussioner om analsex, en vält cd-hylla och diskussioner om oanständigheter på toaletten... i efterhand har jag även fått vetskapen om att värden för denna tillställning blev av med en 1000-lapp som han hade råkat lämna framme... skönt.

I onsdags så gjorde jag något riktigt jobbigt... det jagar mig lite i mitt samvete men jag försöker att tänka bort det. Igår så kändes det iaf som att det var bättre och idag så kändes det som att en och annan känsla har fått chansen att gå vidare. Vi får väl hoppas det. Det rullade några tårar den kvällen, kanske som ett försök till avslut.

I fredags var jag och Thomas till hans föräldrar och åt middag. Det var väldigt trevligt. Dom är så sjukt trevliga och sociala, galet. (Och så fick de en son som Thomas, haha, nej, skoja bara)
Efteråt så åkte vi hem till Thomas som skulle ha förfest med några vänner. Medan jag satt där så kom den där jobbiga känslan över mig men jag försökte förtränga den. Det slutade med att när jag skulle åka hem så kom tårarna igen. Konstigt det där... jag är inte den som brukar gråta i vanliga fall, jag är rätt härdad, men de senaste månaderna har jag blivit så ömtålig, eller det som finns inom mig har blivit det. Jobbigt.

Igår hade vi inflyttningsfest. Det kom mycket folk men inte så många som vi hade bjudit. Kanske lite bra det. Ingen av oss i kollektivet var speciellt peppade när det började närma sig kväll. Men sen så. Det var tänkt att det skulle bli utgång men slutade med att jag och Thomas kollade på CSI och jag fick lite massage. Mmmm..

Idag har jag tvättat, röjt, halvsovit och mått kasst pga alldeles för lite sömn. Imorgon väntar arbete, kul... och Thomas kommer också att jobba, fast vi kanske inte ser till varandra alls... det är lite på gott och ont de där. Men jaja, alla verkar ju ta det bra så det är bara att nicka och le.

Nu ska jag och Annika kolla på andra avsnittet av Studio 60 on the Sunset Strip...PEPP!

Och en sista grej som jag skrattade åt som fan i fredags.
Vi diskuterade det där med att om man sitter på handen så den domnar av så känns det som att någon annan runkar av en men så sa Kalle den bästa: "en bekant till mig sa annars den motsatta, sitt på kuken så den domnar av så känns det som att du runkar av någon annan" - TÄNKVÄRT!

att våga släppa taget

Det senaste dygnet har varit ett mycket bra dygn.
Det är skönt när man känner att man mår bra, riktigt bra.
Det finns en känsla av trygghet när jag umgås med vissa. Har hört att det är den känslan som är den viktigaste, den som får en att trivas med tillvaron och sig själv.

Trots det så finns det ändå mycket i tankeomloppet. Tankarna kommer när jag är ensam, när det är kväll/natt och man tillåter sig själv att tänka... kanske lite för mycket.

Konstaterande nummer ett: jag MÅSTE våga släppa taget om någon, för mitt eget bästa. Inte släppa taget släppa taget, men att ändå besluta mig för att det måste bli ett slut nu. Det ställer till med problem i mitt liv och jag orkar inte med det.

Konstaterande nummer två: jag MÅSTE våga lita på folk och hoppas att de litar på mig. Jag ska inte upprepa de misstag jag gjort när jag var yngre. Jag har riktigt bra vänner nu och jag måste visa att jag också uppskattar att de finns.

Konstaterande nummer tre: jag har fortfarande ett destruktivt beteende när det kommer till vissa saker, jag ska städa upp den delen och tänka mig för.

Konstaterande nummer fyra: jag måste börja bestämma mig för min framtid.

Nu däremot ska jag sova. Jag får börja ta tag i mitt liv från och med imorgon (läs idag) när jag fått nya krafter.

Puss, hej.

ungjävlar och trötthet

Jag är så trött! Det är helt fruktansvärt.
Får iofs skylla mig själv när jag går i säng 02.00 när jag ska börja jobba kl 08.30 men inte tänker jag så långt inte, jag är nog rätt korkad, ja.
Hade det dock rätt trevligt igår. Var och drack lite öl på Mango med Sagis, Thomis och Thomis kompis. HAHAHA. Sen kom Sagas vänner och jag skulle gå hem, men jag tog mig liksom inte riktigt iväg (ni som känner mig känner nog igen detta scenario... det är alltid så när det kommer till dessa situationer, man borde göra nått men är för bekväm i situationen man befinner sig i)

Jobbet idag var DÖDEN, jag var inte bakis, hade egentligen inte heller någon migrän men var så trött. Och när vi sedan nästan skulle stänga så börjar en unge gallskrika, ni vet, sådär för att de tycker att de är roligt. Och det ekade i hela entrén, trodde jag skulle dö. Min tanke var bara "ja, jag har fattat rätt beslut, jag ska aldrig skaffa ungar", och Malle-nalle fällde den grymma kommentaren "såna där borde man bara vrida nacken av", god vad jag gillar henne ibland alltså! Haha.

Nu ska jag i säng tänkte jag. Ska upp tidigt imorgon igen och jobba. Sen ska jag åka till Sumpis och äta middag som jag så fint har tiggt till mig. Jag är duktig på det, att tigga. Hahaha.

Natti natt, puss!

17 år...

Jag har funnit en ny innebörd i Håkans Vi två, 17 år. Jag förstår nu varför jag gillar den låten så mycket. Den texten...

Jag vet inte riktigt vad jag sysslar med egentligen. Jag har lite dålig koll på mitt liv. Eller samtidigt inte men jo, lite dålig koll. Jag önskar att allt var svart eller vitt, inte en gråskala.

Jag  är nog inte så bra att ha att göra med, men jag ska försöka att ändra på det. Jag ska bara ta reda på vad det är jag vill göra med mitt liv. Hur jag vill styra upp det här. Sen när jag gjort mitt val, ja då har jag gjort mitt val. Tids nog.

Jag har även lite blandade känslor till Stockholm. Jag tycker verkligen om den här staden och jag har fått de bästaste av vänner, samtidigt kan jag inte låta bli att fundera på hur det vore att bara åka bort. Lämna allt. Men som jag skrivit i tidigare inlägg, inte nu.

Nu ska jag snart till jobbet som jag nästan helt tappat peppen på, sen ska jag dränka mina sorger med Saga. Haha. Nej, men ta ett par öl iaf. Sen är det upp och vara pigg imorgon. Känns som att jag sprungit rakt in i en betongvägg.

Puss, hej.

Dessa dagar...

...har varit helt fantastiska. Om vi bortser från jobbet.
Jag har fått umgås med den person jag vill umgås med just nu, två fina nätter i rad som vi kunnat nyttja till att lära känna varandra.
Att få reda på saker som att han aldrig haft husdjur, inte har några allergier etc etc. Sånt som man borde veta innan man ger sig in i en relation kanske... äh jag vet inte. Nu är det såhär iaf och jag är nöjd med det. Även om vi är så sjukt olika varandra så känner jag mig så trygg i hans sällskap. Det kanske är det viktigaste i vilket förhållande som helst?

Huvudsaken är att man mår bra. Jag mår rätt bra.

världens bästa brudar!

TACK!, för att ni är så underbara. Ni är bäst!
Har haft en kanontrevlig kväll och hoppas på att återse många fler av dem i framtiden.

Nu ska här sovas, om ett par timmar ska det upp och så ska jag försöka träna lite innan jobbet. Är dock lite lullig just nu så jag tvivlar på min karaktär att stiga upp tidigt men försöka ska jag minsann!

Puss, hej.

mr Bojangles

Alltså det här är inte min morgon.
Tur att jag ändrade min tvättid från 07:00 till 19:00 idag, annars hade det aldrig gått.
Och nu har jag även bokat in ett, ehm, besök. Det ska nog bli bra.

Igår såg jag till att byta helg så jag är ledig under Hope Conpsiracy. Det ska bli GRYMT!
Något jag verkligen ser fram emot alltså.

Men bytet av helg gjorde däremot att jag måste jobba flera flera dagar i rad. Inte så farligt som det var i somras men... här kommer mitt schema för er som är intresserade:
Idag - ledig
4:e - 10:15 - 20:00 (håll tummarna för 17:15!)
5:e - 10:45 - 20:00 (se ovan)
6:e - 10:45 - 18:00
7:e - 10:45 - 18:00
8:e - skulle varit ledig men... 8:00 - 10:45
9:e - 8:30 - 14:30
10:e - 16:00 - 20:45
11:e - 10:45 - 20:00
12:e - 08:00 - 16:00
13:e - 8:30 - 18:00
14:e - 8:30 - 18:00
15:e - LEDIG (om det inte blir luckor... ni vet hur det är... haha)
16:e - 10:00 - 19:00
17:e - 8:30 - 14:30
18:e - LEDIG
19:e - 10:45 - 20:00
20:e - LEDIG
21:a - LEDIG
22:a - 10:45 - 20:00
23:e - 10:45 - 20:00
24:e - LEDIG
25:e - 16:00 - 20:45
26:e - 8:45 - 17:15
27:e - LEDIG
28:e - LEDIG
29:e - 8:30 - 14:30
30:e - 10:45 - 20:00
31:a - LEDIG

Sen så är jag väldigt medveten om att det kommer vara få dagar jag verkligen jobbar som det står... det är mer regel än undantag numera... fast det är okej.

Ikväll kommer några vänner över på middag, det ska bli kanon. Äta lite dricka lite skratta mycket. Som det ska vara. :D

Puss, hej.

"Amatörernas afton"

...är ännu en gång över.

Mitt nyår spenderades med min mormor. Det var kanon. Jag gillar min mormor, fast vem gillar inte sin mormor liksom? Jag menar ju det...

Jag fick 4 st Ittala-ölglas av min moster och hennes man som de inte ville ha. Lite pengar av mormor. Sen så åt jag riktigt riktigt mycket mat, alldeles för mycket. Som man får göra när man är hos mormor!

Jag kommer nog åka ner sista helgen i januari alternativt i mitten på februari. Det ska åkas till Tyskland och ehm, host host, shoppas lite... det blir min moster som får stå för den resan. Kommer bli great! Ska handla på mig ett helt lager av ehm, vi kan väl kalla det för godsaker? Hehe.

Nu ska här sovas. Ska upp tidigt och försöka ta tag i mitt nyårslöfte. Vi får se hur det går med det... Men jag lovar att FÖRSÖKA!

Puss på er och välkomna till blogg 2007.